Hirdetés

Egy rajongó terminátoros pipát faragott, amire Arnold Schwarzenegger le is csapott

|

Úgy tűnik, hogy a Redditen bemutatott alkotás igencsak megtetszett a színésznek.

Hirdetés

Egy RadonLab nevű Reddit-felhasználó úgy döntött, hogy különleges alkotást készít Arnold Schwarzenegger születésnapja alkalmából, így hát faragott egy menő pipát, ami a színész karakterét ábrázolja a Terminátor szériából. Az elkészült művet meg is osztotta a közösségi oldalon, de arra valószínűleg nem számított, hogy még maga Schwarzenegger is meg fog jelenni a poszt alatti kommentszekcióban, pedig bizony ez történt.

Hirdetés

Ahogy az látható, egy elég különleges pipáról van szó, ami részletesen ábrázolja a Schwarzenegger által életre keltett T-800-as halálosztó gépezetet.

I Carved this pipe specially for Arnold's birthday from r/Damnthatsinteresting

A jelek szerint a színésznek annyira megtetszett a nem mindennapi darab, hogy először meg akarta vásárolni azt, viszont az eladás helyett RadonLab szimplán csak oda szerette volna ajándékozni neki azt. Végül sikerült is célba juttatni az ajándékot, a színész pedig később meg is lepte a pipa készítőjét egy klassz képpel.

Nektek hogy tetszik RadonLab alkotása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)