Hirdetés

Egy rapper 67 millióért vett meg egy Pokémon kártyát

|

220 ezer dollárt fizetett Logic a lapért, ami nem új rekord, de nem is kevés.

Hirdetés

Mindig ráncoljuk egy kicsit a szemöldökünket, amikor gyűjtők két ház árát költik el valamire, amiben csak gyönyörködni lehet, használni kevésbé, de így megy ez a gyűjtői körökben, és aki megteheti, hogy ennyit áldoz a hobbijára, miért ne tegye?

Júliusban 250 ezer dollárért vittek el egy Pikachu Illustrator lapot, ez a jelenlegi rekorder. A rapper Logic a hétvégén egy első kiadású Charizardot szerzett meg magának 220574 dollárért, jelenlegi árfolyamon számolva valamivel több mint 67 millió forintért.

Hirdetés

Egyébként nem csak erre az egy kártyára költött: 23000 dollárért vett booster csomagokat is.

Instagramon lelkendezett egy sort az új szerzeményeiről:

"Amikor gyerek voltam, imádtam a Pokémont, de nem tudtam megfizetni a lapokat. Most, olyan felnőttként, aki minden megkeresett pennyt félretett, azzal, hogy élvezhetek valamit, amiért gyerekkorom óta rajongok, úgy érzem, valami olyan egy darabját vásárolhattam vissza, ami sosem volt meg. Nem maga a tárgy a lényeg, hanem az élmény."

Ha ennyi pénzetek lenne, költenétek ilyenre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)