Hirdetés

Egy rövid évadra visszatér a Dexter

|

Michael C. Hall ismét a sorozatgyilkos bőrébe bújik, talán azért, hogy a sokakat máig kísértő befejezésen javítson valamit.

Hirdetés

Amíg olyan lezárások vannak, amilyeneket a Lost vagy a Dexter kapott (sokan a Maffiózók végét is erre a megosztó listára tennék), folyamatos lesz a vita arról, jobb-e, ha egy sorozatot korrekt módon befejeznek, vagy mindenki jobban jár, ha csak egyszerűen félbevágják, és sosem tudjuk meg, mit tartogatott volna a finálé.

A Showtime szériájának végén Dexter ahelyett, hogy meghalt volna a tengeren, inkább elment favágónak, és ezt a rajongók nehezen tudták befogadni.

Hirdetés

Azonban egy 10 epizódból álló évad erejéig visszatér a sorozat, a tervek szerint 2021 őszén. Clyde Phillips showrunner és Michael C. Hall úgy látta, megéri beszállni a projektbe, Gary Levine, a Showtime egyik fejese pedig úgy nyilatkozott, ez a széria tette fel őket a térképre, és csak úgy akartak visszatérni a karakterhez, ha úgy látják, megéri.

Most úgy látták, úgyhogy reméljük, tényleg nem csak azért lesz új szezon, hogy még kifacsarjanak valami még lehetetlenebb lezárást az egészből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)