Hirdetés

Egy sapka alapján gondolják sokan, hogy érkezik Venom az MCU-ba

|

A Venom főszereplőjét fotózták le egy olyan sapkában, ami az érkező Pókember-filmet népszerűsíti. Beindult a találgatás.

Hirdetés

Pókember egyik legemlékezetesebb és leglátványosabb ellenfele Eddie Brock és szimbiótája, Venom, így nem meglepő, hogy a rajongók szívesen látnák 2007 után ismét, hogy a filmvásznon csapjanak össze. Így nem meglepő, hogy a legapróbb utalást is bizonyítéknak veszik Tom Holland és Tom Hardy projektjeinek találkozására, ezúttal egy sapka volt, ami reményt adott azoknak, akik hisznek a Sony Marvel-filmjeinek találkozásában.

A Twitteren osztotta meg a Marvel Updates rajongói fiók, hogy Tom Hardyról készült egy kép, amin a Pókember: Nincs hazaút logójával ellátott sapkában pózol a színész. A képről azt állítja a fiók (akik egyébként egy brazil rajongói profilról vették át), hogy eredetileg egy kaszkadőr-koordinátor, Lin Oedig osztotta meg az Instagram-oldalán, ahonnan azóta törölte.

Hirdetés

Mivel a filmhez kapcsolódó ajándéktárgyak még nem kaphatók hivatalosan (bár két Venom-film főszereplőjeként valószínűleg így is könnyedén szerezhetne belőlük), sokan úgy gondolják, hogy az Eddie Brockot megformáló Hardy is a forgatás résztvevőjeként kaphatta a sapkát.

Miután az első előzetes megvillantotta, hogy több korábbi rész főgonosza visszatér a Pókember: Nincs hazaútban, hamar megindult a spekuláció, hogy melyik ellenfelek tűnhetnek még fel. Természetesen például Gyík mellett Venom nevét is azonnal a kalapba dobták a heves vérmérsékletű rajongók, akik alá maga Hardy is adta a lovat korábban.

Pókember és Venom találkozása tehát tulajdonképpen elkerülhetetlen, de egyáltalán nem biztos, hogy a decemberben bemutatásra kerülő Pók-moziban kerül sor rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti mit gondoltok, elsüti a Marvel a Venom vs. Pókember harcot ebben a részben, vagy külön filmet szentelnek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)