Hirdetés

Egy Star Wars könyv pontosította Snoke eredetét

|

Tisztáztak pár kérdést Snoke kapcsán, amik mostanában elég sok Star Wars-rajongót foglalkoztattak.

Hirdetés

Sok Star Wars-rajongó nem örült annak, amilyen rövid Snoke legfőbb vezér filmes pályafutása lett, a Skywalker kora pedig azt is konkretizálta, ki is ő valójában. Ez persze még inkább borzolta a kedélyeket, a Lucasfilm illetékesei pedig azóta különböző egyéb médiumok segítségével, például könyvekben és képregényekben akarják árnyalni Snoke kusza eredetét. 

A nemes egyszerűséggel csak The Star Wars Book címmel hamarosan megjelenő kötetben ismét erre tettek kísérletet, ezzel pedig sikerült egy nemrégiben egyre népszerűbbé váló rajongói teóriát is elhessegetni.

Hirdetés

Szeptember környékén ugyanis elkezdett terjedni az a hiedelem, miszerint a filmekben látott Snoke nem egy klón, mint azok a pórul járt társai, akik tartályokban lebegtek a Skywalker kora film elején. A teória szerint őt egyszerűen csak irányította a feltámasztott Uralkodó, de nem mesterségesen lett teremtve. Nos, a The Star Wars Book szerint ennek pont az ellentéte igaz.

Snoke-ot valóban mesterségesen kreálták, ugyanakkor a kötet azt is konkretizálta, hogy a legfőbb vezér szabad akarattal rendelkezett. Sőt a könyvben egészen pontosan így fogalmaztak:

"Elképzelhető, hogy Snoke nem is ismerte saját eredetét. Snoke egy mesterségesen kreált genetikai konstrukció, amelyet a feltámasztott Darth Sidious készíttetett saját hatalmának kiterjesztése céljából. Snoke-nak szabad akarata volt, de tetteit és céljait továbbra is Sidious vezérelte."

Mit gondoltok, segített bármit is ez a kifejtés az egész Snoke-kérdésben, vagy inkább csak felejtsük el az egészet úgy, ahogy van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)