Hirdetés

Egy streaming szolgáltató támasztja fel a a MacGyver paródiáját

|

A Will Forte főszereplésével készült MacGruber ezúttal sorozatként kap esélyt.

Hirdetés

2010-ben jelent meg az ismert komikus, Will Forte (Az utolsó ember a Földön, A LEGO-kaland, Nebraska) főszereplésével a MacGruber, amely kellemesen fárasztó, helyenként egészen szórakoztató módon parodizálta ki a Richard Dean Anderson nevével fémjelzett MacGyver sorozatot (még Christopher Nolan is szereti). Bár a film elhasalt anyagilag, az alkotók folytatás terveztek, amely végül nem valósult meg - ehelyett sorozatként tér vissza az elbaltázott akcióhős.

Hirdetés

Az NBCUniversal streaming szolgáltatója, a Peacock bejelentette, hogy nyolc, egyenként félórás epizódot rendelt be a MacGruberből, amelyben természetesen ismét Forte fog a címszereplő bőrébe bújni. A történet szerint hősünk több mint egy évtizeden keresztül rohadt a börtönben, de végre kiszabadult, a küldetése pedig az, hogy legyőzzön egy titokzatos gonoszt a múltjából. MacGrubernek versenyt kell futnia az idővel azért, hogy legyűrje a gonosz erőit, amely lehet, hogy talán belül rejtőzik. Íme a széria első kedvcsinálója: 

A sorozat forgatókönyvét Forte, John Solomon és Jorma Taccone jegyzik, utóbbi pedig a rendezői feladatokat is ellátta. A premierre valamikor 2021-ben számíthatnak a rajongók. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)