Hirdetés

Egy szivárgás szerint így fog kinézni az Örökkévalók szereplőgárdája

|

Az új Marvel film szereplői ügyesen rejtegették magukat, de lehet, hogy most lebuktak.

Hirdetés

A grandiózus Bosszúállók: Végjáték után alapvetően is nehéz helyzetben van a Marvel a következő filmekkel, ráadásul mindezt tetézik még a koronavírus-járvány miatti intézkedések, leállások is.

A jelenlegi álláspont az, hogy jövőre a Fekete Özvegy mozi mellett megkapjuk az Örökkévalók filmet is, ugyanakkor utóbbiból még az első előzetest sem adták ki, azt csak néhány szerencsés láthatta a tavalyi brazil Comic-Con Experience nevű rendezvényen. Márpedig az Örökkévalók igencsak különleges alkotásnak ígérkezik, amit alátámaszt a hivatalos szinopszis, az ihletforrások és az illusztris szereplőgárda is, melynek tagjai többek között Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington, Kumail Nanjiani és Barry Keoghan. 

Hirdetés

Egyelőre még csak az Örökkévalók ellenségének játékfigurájáról került ki egy kép, de könnyen lehet, hogy egy másik szivárgásnak köszönhetően végre szemügyre vehetjük a címszereplőket is. Kevin Feige már korábban megerősítette, hogy a szereplők kinézete eltér majd a képregényes verzióktól, az alábbi, matricás albumból származó fotó pedig felfedni látszik minden karaktert Kit Harington Black Knightján kívül.

A képen látható Kingo (Kumail Nanjiani), Sprite (Lia McHugh), Gilgamesh (Don Lee), Thena (Angelina Jolie), Sersi (Gemma Chan), Ikaris (Richard Madden), Phastos (Brian Tyree Henry), Makkari (Lauren Ridloff), Druig (Barry Keoghan) és Ajak (Salma Hayek).

Természetesen a forrás megbízhatóságára semmilyen garancia nincs, így ne vegyétek készpénznek az Örökkévalók jelmezeit, mindenesetre írjátok meg kommentben, hogy örülnétek-e neki, ha ez a látvány fogadna 2021. november 4-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)