Hirdetés

Egy T. rexet is felzabál a Meg 2 óriáscápája - itt az első trailer

|

Nagyobb, durvább és jó eséllyel szórakoztatóbb lesz a Meg 2: The Trench, mint elődje volt.

Hirdetés

2018 nyarán egy gigantikus megalodon robbant ki Hollywood állóvizéből, s bár nem reformálta meg a műfajt, elég hatékonyan kombinálta a cápás és az óriásszörnyes filmek toposzait ahhoz, hogy 530 milliót hozzon a mozipénztáraknál, amit a Warner még a 130 és 178 millió dollár közé belőtt forgatási költségekkel együtt is sikeresnek ítélt. Olyannyira, hogy szinte rögvest zöld utat adott a folytatásnak, amelyhez még Jason Stathamet is visszacsábították.

A magyarul kissé szerencsétlenül hangzó Meg - Az őscápa 2: Az árok című produkciót augusztus 3-án látogatja meg az amerikai mozikat (idehaza várhatóan egy nappal hamarabb láthatjuk), azaz megint úgy időzítették, hogy a nyári filmszezonban vadászhasson nézőkre, pont akkor, amikor a legtöbben menekülnek a hőség elől klimatizált mozitermekbe.

Hirdetés

A trailert először a CinemaCon 2023 közönsége előtt vetítették le, de most már mindenki megnézheti, hogyan festett a tápláléklánc a gyakorlatban 65 millió évvel ezelőtt, amikor bizony nem a Tyrannosaurus rex volt a csúcson. Majd pedig azt is, hogy a Statham által megformált Jonas Taylor egy csapat élén ismét felkeresi az első részben meglátogatott árkot, ahol egészen mostanáig háborítatlanul létezhetett egy ősi ökoszisztéma.

Ámde az első film eseményei hatására felébredtek a mélység ragadozói, és ezúttal három megalodon kezd portyázni, a kíséretükben pedig további veszedelmes teremtmények is érkeznek, amelyek szintén rátámadnak a könnyű prédának ígérkező emberekre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Jason Statham mellett a régi csapatból csak Cliff Curtis és Page Kennedy tér vissza, Sienna Guillory, Shuya Sophia Cai, Skyler Samuels, Sergio Peris-Mencheta és Wu Jing számára ez lesz az első alkalom, hogy CGI óriáscápák elől kell menekülniük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)