Hirdetés

Egy tengerészgyalogossal edzett a Dűne folytatásának sztárja

|

Még nem sok minden derült ki a Dűne második részéről, de az már biztos, hogy az újonnan érkező Austin Butler nem vette félvállról a felkészülést.

Hirdetés

Frank Herbert klasszikus sci-fi regénye, a Dűne minden idők egyik legjobbja a műfajban, ugyanakkor régóta terjed az az általános vélekedés, hogy grandiózus jellege és sajátos hangvétele miatt igen nehezen adaptálható a mozivászonra.

Szerencsére korunk egyik legtehetségesebb sci-fi rendezője, Denis Villeneuve nagy rajongója a könyvnek és ez meg is látszik 2021-es alkotásán, ugyanis a Timothée Chalamet főszereplésével készült film könyvhű és fantáziadús módon adaptálja a történetet.

Hirdetés

Jövőre meg is érkezik az eposz második felvonása, és aki olvasta az eredeti művet, az pontosan tudja, hogy néhány új szereplő is feltűnik majd a folytatásban, melyek közül egy Feyd-Rautha lesz, az ármánykodó Harkonnen báró unokaöccse. A karaktert a filmben Austin Butler fogja majd megformálni, aki nemrég elárult egy-két érdekességet arról, hogy mivel is járt a felkészülés:

"Amikor először megismertem Denis vízióját, kiderült, hogy lesznek bizonyos fizikai elvárások a film kapcsán. Egy tengerészgyalogossal edzettem, aki egy hónapig dolgozott velem együtt, mire sikerült felépíteni azt a fizikumot, ami nem csak a kihívásokra készít fel, de segít a termetemet is a tiszteletet parancsoló karakterhez igazítani."

Kíváncsian várjuk, hogy Butler miként tud majd átváltozni a karakter érdekében, már csak azért is, mert az eredeti, 1984-es adaptációban nem más, mint Sting alakította Feyd-Rauthát, így elkerülhetetlen lesz majd az összehasonlítás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)