Hirdetés

Egy tequilabár is közrejátszott abban, hogy Dwayne Johnson összerúgta a port a Warnerrel

|

Az új vezetés rosszul viselte a Black Adam főszerepét játszó színész húzásait.

Hirdetés

Teth-Adam, vagyis Black Adam érkezésének a DC filmes univerzumába egy új korszak hajnalát kellett volna jelentenie, ezzel szemben viszont az éles kritikákat kiváltó, és a mozipénztáraknál is alulteljesítő produkció alighanem csak apró lábjegyzet lesz a szuperhősös filmek krónikájában. Az ötezer éves antihőst megformáló Dwayne Johnson nemcsak színészként volt érdekelt a Jaume Collet-Serra rendezte film sikerében, hanem volt feleségével, Danny Garciával közös produkciós cége, a Seven Bucks Productions révén is.

A Sziklának komoly tervei voltak mind a karakterrel, mind a DCEU-val; kitartóan lobbizott például azért, hogy a Warner visszacsábítsa Henry Cavillt, mert saját bevallása szerint is arra ment ki a játék, hogy végül a filmvásznon Kándak bajnokaként összecsaphasson Krypton fiával. Ez azonban a DC filmek jövőjének újragondolása következtében, amivel James Gunnt és Peter Safrant bízták meg, már biztosan nem fog megvalósulni. Egy, a Variety által jegyzett friss jelentés pedig rávilágít arra, hogy miért romolhatott meg a viszony a színész-producer, és a Warner között.

Hirdetés

Az okok számosak, köztük szerepel például az is, hogy Dwayne Johnson Hiram Garcia (korábbi sógora) és Beau Flynn társaságában gyakorlatilag végigturnézta a Warner teljes vezetőségét, amely épp átalakulóban volt Discovery-vel történt egyesülést követően. Walter Hamada, aki határozottan ellenezte, hogy Cavill visszatérjen, már kikerült a képből, Johnson pedig közvetlenül David Zaslavnak, az új ügyvezetőnek vázolta fel terveit, amely új, egyértelműen Black Adam és Superman dominálta irányba tekerte volna a DC filmes részlegének kormánykerekét. Több forrás is megerősítette a portálnak, hogy az említett találkozóra valóban sor került, ám volt olyan, amelyik szerint Black Adam jövőjéről ott és akkor nem esett szó.

Helyezkedése közben Johnson ráléphetett pár lábujjra, de a Walter Hamadát átmenetileg helyettesítő Michael De Luca és Pam Abdy rábólintott Henry Cavill filmvégi cameójára, valamint a szükségesnek vélt újraforgatásra is. Igen ám, de ez további 40 millió dollárral megnövelte a produkció költségét, és hozzájárult ahhoz, hogy a Black Adam mozis pályafutása nagy valószínűséggel mínuszban végződjék.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szintén ártott Johnson megítélésének, hogy azt követelte, producerként is tüntessék fel a DC Szuperállatok ligája stáblistáján (egyébként ő szinkronizálta Kryptót, Superman kutyáját), ám cserébe nem igazán vette ki a részét az animációs film népszerűsítéséből. Egy másik alkalommal pedig a családbarát imidzsén sikerült foltot ejtenie: mit sem törődve a Black Adam PG-13-as korhatár-besorolásával elvárta, hogy a film bemutatóján legyen egy tequila bár, természetesen saját márkás (Teremana) italával a kínálatban.

Dwayne Johnson álma a DC feletti kreatív irányítás megszerzéséről dugába dőlt a már említett James Gunn és Peter Safran kinevezésével, az általuk készített 10-15 éves tervezetben pillanatnyilag nincs helye Henry Cavill Supermanjének, és ajtót mutattak Black Adamnek is. A páros azonban diplomatikusan nem zárkózott el jövőbeli együttműködés lehetősége elől, sőt meg is állapodtak Johnson produkciós cégével, hogy megvizsgálják, hogyan tudnák a későbbiekben használni a karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)