Hirdetés

Egy titokzatos Marvel-filmhez szerzett rendezőt a Sony Pictures

|

Állítólag Pókember világának egyik kevéssé ismert szereplőjéről szól a projekt.

Hirdetés

Nehéz már fejben tartani, hogy a Sony Pictures pontosan milyen projektekkel is zsonglőrködik a háttérben, de annyi bizonyos, hogy a Venom 2, a Morbius és a Marvellel közösen készített Pókember 3 biztosan mozikba fog kerülni. Persze ezek mellett is számos koncepcióról érkezett füles a múltban, tavaly szeptemberben például arról értesült a Collider, hogy a Pókember-univerzum egy kevésbé közismert karaktere, Madame Web is saját filmet kaphat. 

Hirdetés
 

A Variety legújabb jelentése szerint a Sony Pictures egy rejtélyes, női főszereplős filmhez talált rendezőt S.J. Clarkson személyében, aki olyan sorozatokon dolgozott korábban, mint a Doktorok, az EastEnders, az Élet a Marson és a Collateral. Bár a Variety nem közölt róla részleteket, hogy pontosan mely karakter filmjén dolgozik Clarkson, azonban a ComingSoon forrásai szerint van rá esély, hogy a Madame Web projektről van szó.

Arról, amelynek szkriptjén állítólag a Morbius írópárosa, Matt Sazama és Burk Sharpless dolgozik, viszont a források úgy tudják, hogy Clarkson filmje még nem rendelkezik forgatókönyvírókkal. Tehát vagy a kettő nem egyezik vagy Sazamáék időközben leléptek a fedélzetről. 

Meglepő lenne a Sony részéről, ha pont az általában idős hölgyként ábrázolt, telepatikus képességekkel bíró jövőbelátó mutánst emelnék ki a számos Pókember-vonatkozású női karakter közül, de bármi megeshet. Örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)