Hirdetés

Egy trükkel vették rá a színészeket, hogy leforgassák a Szellemirtók 2-t

|

Bill Murray mesélt a film előtti történésekről, amiből kiderült, becsapták őket a film forgatása előtt.

Hirdetés

A Santa Barbara Nemzetközi Filmfesztiválon adott interjút Bill Murray, melyben alaposan elsztorizott a Szellemirtók második részével kapcsolatban. A színész által megosztott sztoriból kiderült, egy átverés segítségével érték el, hogy vállalják a második filmet is a színészek.

Bill Murray elmesélte, hogy a második film forgatása előtt összehozták a stábot egy szobába, amire már az első film óta nem volt alkalom. Jól szórakoztak, kellemes volt a hangulat, mikor szóba került, hogy neki kellene esni a második filmnek, amihez persze a rendező, Ivan Reitman, egy forgatókönyvet is vitt magával.

Hirdetés

A színészeknek nagyon bejött az ötlet és rögtön elkezdtek azon agyalni, hogy hogyan tehetnék még jobbá, még viccesebbé a sztorit. A probléma az Murray beszámolója szerint, hogy az eredetileg nekik bemutatott sztorit sosem használták fel.

Már a forgatáson vették csak észre, hogy egészen más filmet forgatnak, ehhez pedig kevés idejük volt alkalmazkodni, nem volt már lehetőségük visszafordulni, ebből kellett kihozni a maximumot.

Murrayt arról is kérdezték, hogy neki melyik film tetszett jobban, amire diplomatikusan csak annyit mondott, az első, hiszen az kidolgozottabb és a forgatás alatt nagyon jól érezték magukat New Yorkban, ahol több hónapot eltöltöttek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)