Hirdetés

Egy új borítón teljes menetfelszerelésben feszít Namor, a Fekete Párduc 2 rosszfiúja

|

Hatalmas harci fejdíszben látható a Fekete Párduc 2 antagonistája.

Hirdetés

Hosszú ideig próbálta a Marvel titkolni, de a Fekete Párduc 2 első előzetesében azért végül csak megmutatták a film antagonistáját, Namort, aki eléggé másként fest, mint az eredeti Marvel Comics képregényekben. A közelgő premier miatt ahogy arra számítani lehetett, magasabb fokozatra kapcsolt a marketinges gépezet, most például egy látványos címlapot tudunk nektek mutatni.

A szeptember 29-én a polcokra kerülő Empire magazin új borítóképei például minden eddiginél részletesebben bemutatják, hogyan fest majd Namor, Atlantisz vezetője. Az első címlap az újság "normál" verziójához, a második pedig a kifejezetten az előfizetőknek készül változathoz tartozik.

Hirdetés

A második képen közelebbről is meg lehet nézni a sisakot.

A Fekete Párduc 2 egészen pontosan 2022. november 10-én fog megérkezni a hazai mozikba. Ha még nem láttátok a film kedvcsináló előzetesét, alább tudjátok pótolni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)