Hirdetés

Egy új rajongói elmélet szerint az öreg Amerika Kapitány csak elterelés

|

Valószínűleg a Marvel is pontosan tudta, hogy amint bedobják a skrullokat a világba, az emberek azonnal mutogatni kezdenek majd.

Hirdetés

Egy ideje nem kaptunk már új Marvel filmet, és bár a jövőben ez nagyot fog változni, de jelenleg a rajongóknak jelenleg épp nincs jobb dolguk, mint korlátlanul találgatni, hogy ki lehet a filmes karakterek közül igazából skrull és ki nem.

A Marvel univerzum alakváltói több nagy képregényes sztorit is beindítottak, az olvasók pedig arra várnak, hogy a zöld srácok mikor kezdik majd egy kicsit összekuszálni a szuperhősök életét a mozivásznon is.

Hirdetés

Az egyik jelenlegi vezető rajongói teória szerint a Végjáték végén látott öreg Steve Rogers nem más, mint egy skrull. Az elmélet azt sugallja, hogy az öregember csak elterelés volt, mindeközben a valódi Steve pedig beépült valahova, vagy éppen a Holdon szolgál Nick Fury mellett. Az elmélet azért is népszerű, mert ez lehetőséget adhat az íróknak arra, hogy visszahívják a Kapitányt a képernyőre, amikor nagy szükség lenne rá.

Egy darabig még valószínűleg nem fogunk a skrullokkal foglalkozni, és meglepődnénk, ha az írók egyhamar elkezdenék visszafejteni a Végjátékban elvart szálakat, de ha még sokáig pörög a franchise, akkor minden előfordulhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)