Hirdetés

Egy új Star Wars antológia sorozat érkezik Tales of the Jedi címmel

|

A sorozat munkálatai még meglehetősen korai fázisban lehetnek, de a Star Wars: Visions után mi már dörzsöljük a tenyerünket.

Hirdetés

Hatalmas anime rajongóként a Star Wars: Visions volt a kedvencem mindazon újdonságok közül, amelyek megjelentek az elmúlt években. Az antológia sorozat összehozta az ipar legjobb stúdióit, akik elképesztő dolgokkal színesítették a messzi-messzi galaxist.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Tales of the Jedi és hasonló formulát követ-e majd, de azt igen, hogy minden epizód egy különálló kis történetet fog elmesélni az univerzum lovagjairól.

A hivatalos Star Wars oldalra kirakott beosztás szerint május 28-án lesz egy panel, ahol Dave Filoni és Amy Ratcliffe mesélnek majd a Tales of the Jediról. A leírás mindössze annyit árul el, hogy animációs, antológia szériáról van szó. A panel után többet tudunk majd, de mi addig is reménykedni fogunk, hogy valami Visions-szerű csoda vár ránk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Érdemes megjegyezni, hogy a Dark Horse Comicsnak volt egy Tales of the Jedi című képregénysorozata a '90-es években, így könnyen előfordulhat, hogy annak az adaptációját kapjuk majd. Akárhogy is, izgatottan várjuk a bejelentéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)