Hirdetés

Egy új Star Wars könyv részletesen mesél a fénykardokról, köztük Leiáéról is

|

A Star Wars: The Lightsaber Collection a filmekben és a játékokban is feltűnő összes fontos fénykardról érdekes leírásokat tartalmaz majd.

Hirdetés

Star Wars rajongónak lenni egy hálás hobbi, ugyanis az ember mindig találhat magának újdonságokat ebben a folyamatosan bővülő és részletesebbé váló univerzumban. Melyik rajongó ne akarna többet tudni a Jedi lovagok ikonikus fegyvereiről, a fénykardokról? A Disney szépen tapintott rá a szürke foltra, mely körül lengi a különleges szablyákat, és most egy könyvel jelentkeznek, mely betapasztja a tudásunkon tátognó lyukat.

Hirdetés

Star Wars: The Lightsaber Collection címében sem árul zsákbamacskát, hiszen kimondott célja az, hogy egy kicsit bővítse a tudásunkat a sorozatokban és játékokban feltűnő összes fontosabb fénykardról. Most az io9 nevű oldalhoz el is jutott a könyv egyik részlete, mely éppen Leia fénykardjáról számol be, amit a Skywalker korában is láthattunk.

A leírásból kiderül, hogy a hercegnő kifejezetten elegáns anyagokat és formákat használt fel kardja elkészítésénél, hogy azzal kifejezze: királyi családban nőtt fel. Emellett viszont a markolat összképében nagyon hasonlít Luke fénykardjára is, Leia ezzel is utalva kettejük szoros kötelékére.

A könyv októberben jelenik majd meg és reméljük, hogy ezáltal még rengeteg érdekességet megtudhatunk ezekről az elegáns fegyverekről, arról nem is beszélve, hogy még rengeteg részletes képen csodálhatjuk meg őket.

Személy szerint Dooku gróf hajlított markolatára vagyok leginkább kíváncsi. Ti melyik fénykardról tudnátok meg többet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)