Hirdetés

Egy új videóban csodálkozhatunk rá a Disney működő fénykardjára

|

A Disney World Star Wars: Galactic Starcruiser nevű látványosságának egyértelműen ez a sztárja.

Hirdetés

Sokan szerettek volna már összehozni egy valódi fénykardot az elmúlt évtizedek során, a legközelebb talán a Hacksmith Industries járt hozzá, akik videóban is bemutatták, hogy mit hoztak létre. Nem meglepő hát, hogy hatalmasat robbant a hír, amikor a Disney bejelentette, hogy a Disney Imagineering Research & Developmentnek sikerült megvalósítania egy valóban használható fénykardot, amely a 2022-ben a Disney World részeként megnyíló Star Wars: Galactic Starcruiser szálloda egyik vevőcsalogatója lesz. 

Hirdetés

Pár hónapja néhány másodpercig láthattuk már működés közben az említett fénykardot, ahogyan egy Rey-hasonmás kezében a klasszikus sercegő hangot hallatva megjelenik a penge, azóta viszont nem érkezett újabb látnivaló az elképesztő eszközről - egészen mostanáig. Bár az alábbi videóban sem legeltethetjük rajta a szemünket sokáig, mégis érdemes megnézni, hiszen emellett a Walt Disney Imagineering számos más fejlesztése is felbukkan benne, például egy Groot robot, Pókember funkcionális hálóvetője vagy éppen egy működő droid. 

A videó elkészülésének egyik apropója az volt, hogy a Walt Disney Imagineeringet is beválasztotta a Fast Company azon munkahelyek közé, amik a legjobbak az újítók számára. Ez a megtiszteltetés azoknak a vállalatoknak jár, amelyek sikeresen ápolják az innováció kultúráját, és ösztönzik az alkalmazottakat a felfedezésre, kutatásra és feltalálásra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)