Hirdetés

Egy újabb főgonoszra utal a Pókember 3 forgatásról kiszivárgott fotó

|

A Twitteren felbukkant kép arra enged következtetni, hogy egy jól ismert főgonosz is a harmadik Pókember film részese lesz, vagy legalábbis utalnak rá.

Hirdetés

Alapos okunk van azt feltételezni, hogy egy nemrégiben népszerűvé vált főgonosz is feltűnik majd a következő Pókember filmben, miután árulkodó fotó jutott ki a film atlantai forgatásáról. A Sony és a Marvel egyelőre szinte semmit nem árult el a filmről, így bőven van helye a találgatásoknak.

A képen látható F.E.A.S.T. kamion jelentése még egy tájékozott MCU rajongónak is ködös lehet, a képregény olvasóinak és azoknak, akik játszottak az eredetileg PS4-re megjelent Pókember játékkal viszont már annál árulkodóbb.

Hirdetés

A F.E.A.S.T. (Food, Emergency, Aid, Shelter, Training) egy hajléktalan szálló New Yorkban, ahol May Parker és Miles Morales is önkénteskedik, és aminek a tulajdonosa Martin Li, azaz Mister Negative. Ő volt a 2018-ban megjelent Spider-Man játék sztorijának főgonosza is.

Persze ennyi alapján semmit nem szabad egyértelműen kijelenteni, könnyen előfordulhat, hogy ez csak egy Easter Egg a képregény és a Spider-Man Playstationös rajongóinak. A filmnek még nincs hivatalos címe, a bemutatására viszont már tudjuk, hogy december 17-én számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)