Hirdetés

Egy újabb sztár csatlakozott a Madame Web filmhez, hamarosan indulhat a forgatás

|

A Madame Web ígérkezik az eddigi legérdekesebb Sony - Marvel produkciónak, részben a stáblista miatt.

Hirdetés

A Morbius borzalmas (és többszörös) lebőgése után sem adja fel a Sony a terveit a saját Pókember univerzumját illetően. A srácok keményen dolgoznak azon, hogy felépítsék a hálószövő minden főgonoszát, de hogy ebbe a tervbe, hogyan illik bele Madame Web, azt még nem tudjuk.

A multiverzum hálóit szövő asszonyság egy érdekes jelenlét lesz a mozivásznon, pláne abban a társaságban, amit összeszedett neki a casting csapat.

Hirdetés

Már ott meglepődött a fél világ, amikor kiderült, hogy A szürke ötven árnyalatának főszereplője, Dakota Johnson csatlakozik a produkcióhoz, de most egy újabb jól ismert színésznő, Emma Roberts is beszállt a buliba. A Deadline jelentése ugyan megerősíti Robert szerződtetését, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan kit alakít majd.

A Dakota Johnson és Emma Roberts pároshoz Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, és Tahar Rahim is csatlakoztak. A rendezésért S.J. Clarkson felel, akit Matt Sazama és Burk Sharpless segítenek ki a forgatókönyvvel. Mivel a film elvileg 2023. július 7-én kerül a mozikba, így a forgatásoknak hamarosan el kell kezdődniük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)