Hirdetés

Látványos előzetessel készít fel a Disney A nemzet aranya sorozat indulására

|

A kalandfilmek és az amerikai történelem rajongóit célzó produkció stábját olyan sztárok erősítik, mint Catherine Zeta-Jones és Harvey Keitel.

Hirdetés

Kész rejtély, hogy két kimondottan sikeres mozifilm (a kritikusok nem szerették, de a nézők annál inkább) után hogyan futhatott vakvágányra a Nicolas Cage által megformált kincsvadász, Benjamin "Ben" Franklin Gates kalandjaira épülő franchise, amelyben Indiana Jones és Robert Langdon rajongói is találhattak valamit, amit szerettek.

A hírek szerint Jon Turteltaub rendező, Jerry Bruckheimer producer, és maga Cage is nagyon igyekezett tető alá hozni a harmadik filmet, de csak a közelmúltban bólintott rá a Disney, mely egyúttal egy spin-off sorozatot is berendelt saját streaming platformjára.

Hirdetés

Ennek szellemében az új szereplőgárdával megvalósított National Treasure: Edge of History kettős célt szolgál: egyrészt megkísérli kiépíteni saját rajongótáborát, másrészt pedig lehetőséget teremt arra, hogy kvázi újra bemutatkozzanak a filmek meghatározó szereplői. Riley Poole-t (Justin Bartha) például már kipipálhatjuk, hiszen a trailer utolsó pillanataiban ő ajánlja fel segítségét a Peter Sadusky (Harvey Keitel) mentorálta kincsvadász csapatnak, melynek élén a Lisette Olivera által megszemélyesített Jess áll.

Az antagonista, Billie Pearce szerepében Catherine Zeta-Jones-t felvonultató National Treasure: Edge of History december 14-én debütál a Disney+-on, méghozzá rögvest két epizóddal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)