Hirdetés

Egy utolsó, hatodik szezonra még visszatér A szolgálólány meséje

|

A sorozat rajongóinak azonban nincs miért szomorkodniuk, a spin-off produkció már készülőben van.

Hirdetés

Margaret Atwood könyvét dolgozza fel a 2017-ben debütált A szolgálólány meséje, ami a premierje után azonnal nagy népszerűségre tett szert mindenhol, ahol bemutatták. A sorozat eddig négy évaddal rendelkezik, az ötödik pedig ebben a hónapban válik nézhetővé, a jó hír mellé pedig most még egyet bedobott a Hulu.

A gyártó megerősítette, minden készen áll a hatodik szezon elkészítéséhez, ami egyben le is zárja majd a történetet.

Hirdetés

A szolgálólány meséjének ötödik évada közvetlenül a negyedik lezárása után veszi fel a fonalat. Természetesen tovább követjük June életét, akinek szembe kell néznie Waterford megölésének következményeivel, és még az is lehet, hogy visszakerül Gileádba.

A Deadline írta meg először, hogy a Hulu hivatalosan is megerősítette, még egy utolsó szezonra visszatér majd a sorozat, hogy méltó lezárást kapjon June és a többi szolgálólány története. A bejelentést a produkció vezetője is kommentálta, aki háláját fejezte ki a Hulu felé, hogy egy végső szezonra még bizalmat szavaztak a sorozatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyan A szolgálólány meséje véget ér, a The Testaments című spin-off sorozat előkészületei már folyamatban vannak. Ennek történése évekkel az eredeti sorozat után játszódik, azt azonban nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, hiszen már a most futó produkció is egyre távolabb kanyarodik a forrásként szolgáló könyvtől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)