Hirdetés

Egy VFX-művész elmondta, miért nem olyan termetes és kigyúrt She-Hulk, mint maga Hulk

|

A She-Hulk első előzetese után ez volt az egyik legnagyobb kritika a főszereplő megjelenésével kapcsolatban.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt volt látható először a She-Hulk: Attorney at Law, vagy magyarul Amazon: Ügyvéd első előzetese (azt is megírtuk, miért nem kell kiakadni a magyar címen), ami megosztotta a nézőket. Sokan sérelmezték a CGI megvalósítását, azt, hogy miért olyan "ruganyos" Amazon karaktere, és azt is, hogy a főszereplő miért kisebb, mint maga Hulk. 

A reakciók eljutottak az egyik, az IMDB szerint több Marvel-projekten (egyebek mellett a Holdlovagon és a Pókember: Hazatérésen) is dolgozó VFX-művészhez, Sean Ruecrofthoz is, aki tweetben utalt arra, hogy ő sem elégedett.

Hirdetés

Ruecroft - aki azóta a fiókját is törölte - elmondta, hogy korábban annál a cégnél dolgozott, ami a She-Hulk vizuális effektusait csinálta. A karakter szerinte nagyobb, izmosabb volt az elején, azonban folyamatosan azt kérték tőlük, hogy legyen kisebb. Forgatták a szemüket, ahogy a Sonicnál is, de utasításokat kell követniük, így hát kénytelenek voltak engedni a kéréseknek.

Reméljük, hogy mire eljutunk az augusztus 17-ei premierhez, javítanak majd legalább az animációkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)