Hirdetés

Egy Wonder Woman 1984 matricacsomag mutatja meg Cheetah végső formáját

|

Ismét eltolták a Wonder Woman 1984 premier időpontját, ami egyre nehezebbé teszi a titoktartást.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984 eredetileg tavaly decemberben került volna a mozikba, de a Warner végül úgy döntött, hogy egy nyári blockbustert is csinál belőle június 5-re tolt premierdátummal, aztán jött a járvány. Először augusztus 5-ig csúszott, múlt héten pedig október 2-re módosították Gal Gadot visszatérésének napját. Reméljük, hogy ez volt az utolsó dátum, ami ennek kapcsán le kellett írnunk nektek.

Hirdetés

Sokan már így sem bírják visszafogni az infókat, és az előre tárazott merch tárgyakból következtethető szivárgást. A mostani például egy matricacsomag kapcsán bukkant fel, amin Cheeta teljesen átalakult feje látható.

Nem a legrészletesebb kép, ami valaha létezett egy karakterről, de a meghatározó jegyek már felismerhetőek rajta legalább, és valamennyire képet ad arról, mire számíthatunk. Kicsit letisztulva így fest:

Ennél komolyabb bemutatót valószínűleg csak a premier után fogunk kapni, ami reméljük már nem kerül októbernél messzebbre. Nektek hogy tetszik Kristen Wiig Cheetah verziója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)