Hirdetés

Egyesíti erejét a Marvel öt új Amerika Kapitánya

|

Két további új Amerika Kapitányát mutatott be a Marvel, az egyikük Steve Rogershez hasonlóan maga is hivatásos katona.

Hirdetés

Amerika Kapitány debütálásának 80. évfordulója alkalmából indította el a Marvel Comics a The United States of Captain America minisorozatot, melyben új, eddig még sosem látott, "helyi" Amerika Kapitányok bukkannak fel. A júniusban megjelent első számban Aaron Fischert ismerhettük meg, a július 28-án érkező folytatásban pedig Nichelle Wright fogja tiszteletét tenni. Az is kiderült már, hogy az augusztusban várható harmadik füzetben jön majd Joe Gomez, de még így is maradt nekünk két további új Amerika Kapitányunk.

Most a The United States of Captain America harmadik számának egyik alternatív borítóján végre ők is felbukkannak, továbbá kaptunk egy karaktervázlatokat tartalmazó rajzot is, ahol közelebbről megfigyelhetjük őket.

Hirdetés

Az októberben érkező ötödik, egyben utolsó The United States of Captain America képregényben immár az összes Amerika Kapitány egymás oldalán harcol. A hivatalos borítón az "eredeti", már hosszú ideje ismert és megszeretett kapitányok, vagyis Steve Rogers, Sam Wilson, Bucky Barnes és John Walker feszítenek. Íme az említett borítókép:

Készül azonban egy alternatív verzió is, ahol az öt új Kapitányt láthatjuk akció közben. A fentebb említett három új szuperhős mellett már látható Arielle Agbayani, a filippínó-amerikai Amerika Kapitány, valamint Jeremy Merrick, aki Steve Rogershez hasonlóan maga is amerikai katona, noha ő a légierő kötelékében szolgál. 

Az öt új Amerika Kapitányt az alábbi vázlatrajzokon tüzetesebben is megnézhetitek. Mindegyik szereplő kapott egy-egy titulust is ezen a grafikán. Két újoncunk esetében ez a "zaklatók rémálma", illetve a "katonák védelmezője" lett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)