Hirdetés

Egyetlen évad jutott a Netflix új sorozatának, a streamingszolgáltató máris elkaszálta

|

Vége szakadt a halálos szellemek ellen küzdő tinik történetének.

Hirdetés

Bár a Netflix minden másik streamingszolgáltatónál több tartalmat fejleszt, ez azzal is jár, hogy a rajongók szempontjából fájdalmasan gyakran sújt le a kasza az alulteljesítő produkciókra. Ha az első évad nézettsége elmarad a várakozásoktól, akkor nem jár második esély. Emiatt pedig az ember már félve kezd bele egy sorozatba, mert mi van, ha megszereti, és nézné még tovább, ám a Netflix vezetősége erről egészen mást gondol.

Nos, pontosan így jártak azok, akik rácsavarodtak a platform kínálatában január 27-én debütált Lockwood & Co.-ra (magyarul Lockwood és Tsa.), amelynek alapjául Jonathan Stroud misztikummal gazdagon átitatott ifjúsági regényei szolgáltak.

Hirdetés

A nyolc epizódból álló első, és most már egyetlen évad, a regényfolyam első két kötetét (The Screaming Staircase, The Whispering Skull) dolgozta fel, amelyben az Egyesült Királyságnak egy alternatív változatát ismerhetjük meg. A britek ötven éve kénytelenek együttélni azzal a ténnyel, hogy nyughatatlan lidércek szállnak ki sírjaikból, melyek érintése halálos, és hogy még bonyolultabb legyen a helyzet, a felnőttek képtelenek érzékelni a jelenlétüket. Nem így a gyerekek, ezért tinikből hoznak létre szellemvadász ügynökségeket. Az egyik londoni szervezet, a Lockwood & Co. ügynökeinek történetét követi a sorozat, különös tekintettel a szellemeket "meghallani" képes Lucy Carlyle-ra.

A Variety úgy tudja, a Netflix elégedett volt a sorozattal, a nézettség azonban nem ütötte meg azt a szintet, ami a folytatás berendeléséhez kellett volna. A cég és Joe Cornish showrunner között azonban nem szakad meg a kapcsolat, ehelyett más projekteken dolgoznak tovább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)