Hirdetés

Egyetlen évad után elkaszálták a Disney+ egyik nagyszabású sorozatát

|

Nem igazán egyezett a kritikusok és a nézők véleménye a Willow első, és a jelek szerint egyetlen szezonjáról.

Hirdetés

A streamingplatformokon bizony hamar megszületnek a döntések a sorozatok elkaszálásáról, amire az a Netflix a legjobb példa, amely sokak bosszúságára még a történetek tisztességes lezárásával sem szokott vesződni, ha nem elégedett a nézőszámmal. Ezúttal viszont a Disney a soros, amely egy friss jelentés szerint úgy határozott, hogy nem készít több évadot a november és január között futott Willow-ból, amely Ron Howard azonos című, 1988-ban bemutatott kultikus kalandfilmjét folytatta.

Az információ a Deadline értesüléséből származik, a portál cikke viszont nem részletezi a döntés okait. A  Rotten Tomatoesra navigálva ugyanakkor azt láthatjuk,  hogy a kritikusok egész pozitív, 83%-os értékelésével szemben a közönség csupán 66%-osra tartja a fantasy szériát, összhangban a szintén közönségszavazáson alapuló IMDb 5,6 csillagos eredményével.

Hirdetés

A Disney tehát valószínűleg - mint az ilyen esetekben szinte mindig - az elmaradó nézői lelkesedés miatt adott kaszát a Star Wars-veterán Warvick Davis főszereplésével készült produkciónak, annak ellenére, hogy a stáblistás jelenet alapján még további felvonásokkal is terveztek a készítők. Erre utalt az is, hogy a showrunner Jon Kasdan a Gizmodónak adott januári interjújában még arról beszélt, hogy az évadzáró egyértelműen nem a történet tényleges vége.

Ha viszont a Deadline forrása nem téved, ebben a formában már biztosan nem várnak új kalandok Willowra és barátaira. Ha esetleg még nem láttad a szériát, de érdekelne, mi ment félre, a Puliwood kritikája részletesen mesélt a 8 részes sorozat problémáiról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)