Hirdetés

Egyórás fináléval zárul a Rick és Morty 5. évada

|

Rövid kihagyás után szeptemberben ér véget a Rick és Morty épp futó szezonja.

Hirdetés

Több mint egy évet kellett várni rá (ami még mindig kevesebb, mint a korábbi évadok közti szünet), de júniusban kezdetét vette a Rick és Morty 5. évada, melyből - a maival együtt - nyolc rész ment le eddig.  Eredetileg úgy volt, hogy még kettő érkezik (az első a Forgetting Sarick Mortshall, a második a Rickmurai Jack címet kapta), de az Adult Swim most bejelentette, hogy a lezárást egy egyórás epizód hozza el. 

Sajnos a korábbi rend borul: augusztust át kell vészelnünk, sem a jövő héten, sem a hónap további hétfőin nem lesz új rész.

Hirdetés

A finálé szeptember 5-én kerül adásba, és az alábbi videó ízelítőt ad abból, miről fog majd szólni:

Addig is mindenképp pótoljátok be az elmaradt részeket, és olvassátok el cikkünket a sorozathoz kapcsolódó tíz, kevésbé ismert érdekességről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)