Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy a régi Pókember filmek szereplői is feltűnnek az MCU-ban Tom Holland oldalán

|

Nem csak Andrew Garfield és Tobey Maguire visszatérése tűnik esélyesnek, de Kirsten Dunst is feltűnhet, mint Mary Jane, sőt Gwen Stacy szerepében akár Emma Stone-t is újra láthatjuk.

Hirdetés

Már hónapok óta újra és újra feléled a pletyka, hogy a Pókember 3-ban újra felbukkanhatnak a korábbi Pókember mozik szereplői. Az már biztos, hogy Jamie Foxx visszatér mint Electro és Alfred Molina is ismét Doctor Octopus szerepében tündököl majd. Nemrégiben ráadásul egy félhivatalos Sony csatornán is belengették, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnik majd a moziban. A jelek szerint ez még mindig nem minden.

A Collider információi szerint Garfield már aláírt a mozira, a Sony és a Marvel pedig most éppen Maguire-t puhítja, hogy ő is kötélnek álljon. Ez pedig azt jelentené, hogy az összes híres mozis Peter Parker visszatér, ami megerősíti, hogy a multiverzumok hivatalosan is megjelennek a Marvel Filmes Univerzumban.

Hirdetés

A lap értesüléseiből az is kiderül, hogy Kirsten Dunst is visszatér majd Mary Jane szerepében; ő Maguire oldalán játszott mind a három Sam Raimi-féle Pókemberben. És ha már Peter szerelmeinél tartunk, akkor azt is  megemlítik, hogy valószínűleg Emma Stone-t is láthatjuk majd Gwen Stacyként, ez azonban még kérdéses, hiszen a színésznő jelenleg terhes, így lehet nem tudna részt venni a forgatásokon.

Ha a föntiek valóban igazak, akkor a Pókember 3 az MCU történetének egyik legizgalmasabb filmje lehet. Az még nem teljesen tiszta, hogy hogyan jut majd mindenkinek kellő mennyiségű játékidő, hiszen az előbb említett szereplők mellett Doctor Strange is feltűnik majd a moziban, és persze a korábbi Tom Holland-féle mozik szereplői, tehát Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori és Marisa Tomei  is a fedélzeten vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)