Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy jövőre visszatér a Star Wars a mozivásznakra

|

A jelek szerint a Star Wars: Rogue Squadron továbbra is tartja az eredeti megjelenési dátumát.

Hirdetés

Lassan talán elfelejthetik már a rajongók, hogy milyen borzalmakat kellett átélniük az új Star Wars-trilógia nézése közben, hiszen a 2019-es Skywalker kora óta kaptunk több sorozatot is, amelyek kifejezetten jóra sikeredtek. Persze bőven vannak még tervei a Disney-nek a jövőre nézve, és ugyan idén még valószínűleg elkerüli a mozitermeket a messzi-messzi galaxis, jövőre várhatóan azért már lesz mit nézni.

Eredetileg 2020-ban jelentették be a Star Wars: Rogue Squadront, amit a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins dirigálhat majd, és a Skywalker Saga 2019-es lezárása után ez lehet a franchise első alkotása, ami szintén a mozikban lesz látható. A leleplezés óta érkeztek már ilyen-olyan hírek a projekt felől, de egyelőre úgy tűnik, még közel sem zajlik gőzerővel a munka. Ennek ellenére a Disney biztató hírt hozott.

Hirdetés

A vállalat ugyanis frissítette a premierekre vonatkozó ütemtervet, így kiderült, hogy a Rogue Squadron megjelenési dátuma továbbra is 2023. december 22-e. Jó eséllyel nem egy szimpla placeholderről van szó, de azért ajánlott óvatosan kezelni ezt. Elég keveset tudunk a film munkálatairól, és jelen állás szerint nagyon úgy néz ki, hogy még a forgatás sem kezdődött el. Így hát kisebb csoda lenne, ha a Disney valóban tudná tartani ezt a kitűzött dátumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze reménykedni lehet, szóval kíváncsian várjuk, hallunk-e mostanában valamit a Rogue Squadronról. A májusi Star Wars-nap és a Star Wars Celebration buli például kifejezetten jó alkalmak lennének egy kis helyzetjelentésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)