Hirdetés

Egyvalaki már biztosan örülne, ha a Zack Snyder-féle Justice League után is visszatérne még Darkseid

|

Egészen pontosan a DC-s gonoszt játszó színészről van szó.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor jövőre megérkezik részekre bontva az HBO Max kínálatába a Zack Snyder által felügyelt Az Igazság Ligája, ami elég sok dologban különbözik majd a mozikba került verziótól. Az egyik legnagyobb újdonság mindenképp az lesz, hogy Steppenwolf mellett egy másik, szintén jól ismert DC-s gonosztevő is feltűnik majd a képernyőn, méghozzá a rettegett Darkseid, akit Ray Porter kelt életre.

Azt nem tudni, hogy Darkseid szerephez jut-e a későbbiekben még a DC filmes univerzumában, de Porter nemrég elárulta, hogy ő bizony szívesen visszatérne a szerephez.

Hirdetés

A színész szavaiból az derült ki, hogy nagyon örülne, ha folytatódna a gonosztevő kalandja, és személy szerint szívesen látná Zack történetének a folytatását. Sajnos a téma kapcsán nem hallott semmit, így konkrétumok nem derültek ki a jövőt illetően, de az mindenképp jó jel, hogy Porter nyitott lenne a dologra.

Ha jó fogadtatásban részesül a film Snyder-féle változata, akkor esetleg még az is előfordulhat, hogy a rendező elkészítheti a folytatást hozzá, amiben esetlegesen Porter is szerepet kaphat. Ezek nyilván csak találgatások, de valószínűleg sokan örülnének annak, ha Darkseid többet szerepelne a képernyőkön.

Szerintetek lehetséges, hogy visszatér még később a DC-s gonosz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)