Hirdetés

Éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész - drámai lett az utolsó előzetes

|

Befutott a hamarosan mozikba kerülő Éhezők viadala széria legutolsó trailere, mi pedig elkezdtük vágni a centit a premierig.

Hirdetés

November 19-én kerül a mozikba az Éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, amely egyben a sorozat nagy fináléja is lesz. A befejező epizódban minden eddiginél látványosabb jelenetekre és komolyabb drámára számítunk.

A szereplőgárdán végignézve egy igencsak illusztris társaság gyűlt össze a befejező epizódra, hiszen ott lesz a Trónok Harcából ismertté vált Natalie Dromer és Gwendoline Christie, de Julianne Moore, Jena Malone és Liam Hemsworth is feltűnnek majd a vásznon.

A film nemcsak ezt a sorozatot, hanem a tavaly tragikus körülmények közt elhunyt Philip Seymour Hoffman életművét is lezárja, a művésznek ugyanis ez az utolsó befejezett filmje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)