Hirdetés

Ejtették a zaklatási vádakat a Rick és Morty társalkotója ellen

|

A bíróság döntése után Justin Roiland azonnal fellépett a Twitterre, hogy ott is ártatlanságáról beszéljen.

Hirdetés

A Rick és Morty társalkotója, és a High on Life alkotója Justin Roiland idén januárban került a közösségi média és a jog célkeresztjébe, miután megvádolták őt családon belüli erőszakkal (többek között). A vádak eredményeképp Roilandet kirakták a Rick és Morty csapatából, és High on Life stúdióját is maga mögött hagyta.

Roiland néhány órával ezelőtt a Twitteren tudatta a világgal, hogy az ügyet hivatalosan is elutasította a bíróság és kijelentette, hogy az ellene felhozott vádak hamisak voltak.

Hirdetés

Elmondása szerint az egész egy "megkeseredett volt barátnő" próbálkozása volt arra, hogy megkerülje a rendszert, és elítéltesse őt a köz szemében. Most hogy a bírósági eljárás véget ért, a jövőben az új projektjeire fog koncentrálni és dolgozik tovább.

A Kotaku felkereste Orange megye kerületi ügyészséget kommentárért, melynek képviselője a következőt fűzte hozzá az esethez:

"A nyomozás alatt előkerült információk okán nem találtunk elegendő bizonyítékot a vádak kétségen felüli megerősítésére."

Ha lemaradtatok az ügy korábbi részleteiről, akkor a lenti videónak hála most pótolhatjátok azokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)