Hirdetés

Ekkor érkezhet az HBO Maxra a Legendás állatok: Dumbledore titkai

|

Ha nem moziban, hanem inkább a tévé előtt ülve, az HBO Maxon néznéd a legújabb Legendás állatok filmet, nagyjából eddig kell majd várnod.

Hirdetés

A héten kerül a mozikba a Legendás állatok: Dumbledore titkai, amely vegyes értékeléseket kapott: mi nem szerettük különösebben, a Puliwood egyik kritikusa annál inkább, egy másik viszont ugyancsak azok táborát erősíti, akik nem voltak elragadtatva a Harry Potter univerzum új komponensétől. A Grindelwald titkai sem vonzotta be tömegével a mozinézőket, és a kritikai fogadtatása sem volt fényes - a Variety ráadásul arról számolt be, hogy a Warner Bros. fontolgatja, készüljön-e még több folytatás, legyen-e negyedik és ötödik rész, ahogy azt Rowling megálmodta, vagy inkább ne vállalják be a jelentős pénzügyi kockázatot.

Minden azon múlik, mennyien nézik meg a filmet moziban - a hétvége után okosabbak leszünk.

Hirdetés

Bizonyára vannak olyanok, akik inkább kivárják a streaming premiert. Az idei évben a Warner Bros. úgy döntött, filmjeit 45 nappal az amerikai mozipremier után teszi fel az HBO Max kínálatába, ezért a Batman április 18-ától már otthon is nézhető lesz. A szabály a Legendás állatok: Dumbledore titkaira is érvényes, ezért arra számíthatunk, hogy május 30-át lesz érdemes szabaddá tenni - ez ugyanúgy hétfő, mint a Batmannél.

Aki mégis mozizna, a Dumbledore titkaira mától ülhet be országszerte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)