Hirdetés

Ekkor érkezik HBO Maxra a Legendás állatok: Dumbledore titkai

|

Alig pár napot kell már csak várnunk a legújabb Legendás állatok mozira.

Hirdetés

A Legendás állatok: Dumbledore titkai 2022. április 14-én mutatkozott be a hazai mozikban, és elég jól teljesített a magyar pénztáraknál. Hamarosan azonban azok is megnézhetik az Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller és Mads Mikkelsen főszereplésével készült filmet, akik jobban szeretnék a Harry Potter univerzum legújabb történetét inkább otthon élvezni a nappaliban, és nem a vetítőterem félhomályában. 

Megvan ugyanis, hogy egészen pontosan mikor érkezik meg a film az HBO Max streamingplatformra. 

Hirdetés

Már csak egy teljes hétig kell kibírni a Legendás állatok: Dumbledore titkai ugyanis május 30-án válik majd elérhető az HBO Maxon. A film világszinten 387 millió dollárt szedett össze, ami az egész széria teljesítménye tükrében nem tűnik annyira fényesnek, ráadásul Ezra Millerrel is elég sok gondja akadt mostanában a Warnernek. 

Nem tudni tehát, folytatódni fog-e egyáltalán a Legendás állatok széria. A Dumbledore titkait mindenesetre hamarosan bármely HBO Max előfizető meg fogja tudni nézni. A filmről szóló videós kritikánkat pedig már most megtekinthetitek alább. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)