Hirdetés

Ekkor jöhet a Squid Game következő évada

|

A Netflix még nem mondott hivatalosat, de sejthető, mikor érkezhet a Squid Game folytatása.

Hirdetés

A sikerre való tekintettel a Steven Spielberg által is megdicsért Squid Game, avagy magyarul Nyerd meg az életed biztosan visszatér a Netflixre, sőt a streamingszolgáltató több folytatásról is tárgyalt a sorozat atyjával, Hwang Dong-hyukkal. Március végén aztán kiderült, hogy egyelőre csak ötletelés szintjén van meg a második szezon, még hozzá sem kezdtek a forgatókönyv megírásához, de legalább az biztos, hogy nagyon sok új játékot találnak ki hozzá. 

Hirdetés

Ez viszont egyúttal azt is jelenti, hogy még odébb van a második szezon debütálása - olyannyira, hogy a Variety jelentése szerint a Squid Game 2. évada legkorábban 2024 végén kerülhet fel a streamingplatformra, mivel a Netflix meg akarja adni a kellő időt a kreatív csapatnak.

A rajongók azonban addig sem maradnak tartalom nélkül, ugyanis Hwang Dong-hyuk elmondta a MipTV-nek, hogy jelenleg egy K.O. Club, azaz Killing Old People Club nevű projekten is dolgozik, amit elmondása szerint Umberto Eco, a nagyra becsült olasz filozófus és író egyik regénye ihletett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Dong-hyuk már írt is egy 25 oldalas kivonatot, amely minden bizonnyal egy újabb ellentmondásos film lesz, és erőszakosabbnak ígérkezik, mint a Squid Game. A film megjelenése után valószínűleg el kell majd bújnia az idősek elől - tette hozzá viccesen. Azt még nem tudni, hogy ez is a Netflixen köt-e ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)