Hirdetés

Ekkor jön a Mad Max: A harag útja előzményfilme

|

A Warner Bros. végre elárulta, hogy mikor kerül a mozikba a Furiosa imperátor főszereplésével készülő előzményfilm.

Hirdetés

A Mad Max-filmek rendezője, George Miller már régebben is felvetette a Furiosa karakterére fókuszáló spin-off ötletét, viszont csak pár hónappal ezelőtt érkezett hivatalos megerősítés, hogy a film valóban el fog készülni. A Warner Bros. most végre azt is elárulta, hogy mikor számíthatunk rá a mozikban.

A sorozat eddigi darabjaihoz hasonlóan ezt a filmet is a sorozat atyja, George Miller fogja írni és rendezni, viszont a főszerepben nem Charlize Theron lesz majd, hanem a Vezércsel sztárja, Anya Taylor-Joy, ugyanis Theron nem szerette volna, ha digitálisan fiatalítják meg a filmhez.

Hirdetés

A színészgárdához csatlakoyik még a Marvel-filmek sztárja, Chris Hemsworth, valamint második Yahya Abdul-Mateen is, aki az Aquamanből és a Watchmen tévésorozatból lehet ismerős.

A Warner Bros hivatalos bejelentése szerint a Furiosa 2023. június 23-án kerül majd mozikba, mi pedig kíváncsian várjuk, hogyan bővíti majd a Mad Max univerzumot. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)