Hirdetés

Ekkor jön A nagy pénzrablás előzményésorozata, amely Berlin karakterére fókuszál

|

Megkapta első kedvcsinálóját a Netflixre érkező Berlin.

Hirdetés

Habár spin-offként hivatkoznak rá alkotói, kronológiailag inkább előzményként értelmezhető a Berlin címet viselő sorozat, amelynek központi alakja Andrés de Fonollosa, azaz Berlin. A Pedro Alonso által megformált nagystílű tolvajnak már a franchise anyasorozatában, A nagy pénzrablásban (La Case de Papel) is kiemelten fontos szerep jutott. Emellett maga a karakter kellően izgalmas és ellentmondásos ahhoz, hogy képes legyen elvinni a hátén egy önálló sorozatot.

Nem lepődnénk meg azon, ha a rajongók kedvezőbb fogadtatásban részesítenék a decemberben érkező (pontos premierdátum még nincs), nyolc epizódból álló Berlint, mint a dél-koreai remake-et, amelynek az eredeti spanyol szériával ellentétben már az első évad után véget vetettek.

Hirdetés

Az említett remake kudarcnak bizonyult ugyan, de ez nem változtat azon, hogy a nagy streaming platformok közül a Netflix fordítja a legnagyobb figyelmet az alapvetően lokális piacokra szánt, ugyanakkor a nemzetközi közönség figyelmét is felkelteni képes produkciókra. A német Dark, a dél-koreai Nyerd meg az életed és a francia Lupin is kiváló példák erre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)