Hirdetés

Ekkor jön a The Witcher 2. évada a Netflixre

|

A WitcherCon alatt derült ki, hogy hányat kell még aludnunk, mire megnézhetjük a Vaják széria második etapját.

Hirdetés

Elrajtolt a világtörténelem első WitcherConja (a megfogalmazás arra enged következtetni, hogy a CD Projekt és a Netflix jövőre meg szeretné ismételni a bulit, majd a rá következő években is), amelyről előzetesen annyit árultak el a trilógia fejlesztői, hogy nem ebből az alkalomból fogják leleplezni a széria következő - a pletykák szerint Geralt helyett már Ciri karaktere köré felhúzott - részét.

Sokkal nagyobb volt a valószínűsége annak, hogy az élőszereplős sorozat második évadáról, és az ugyancsak a Netflixnél készülő előzménysorozatról, valamint animációs projektekről tudhatunk meg többet. Nem tévedtünk.

Hirdetés

Az első érdemi információra nem kellett sokat várnunk, ugyanis egy plakáttal együtt (amin Geralt és Ciri látható) megmutatták nekünk a Henry Cavill főszereplésével részben Magyarországon forgatott The Witcher sorozat következő szezonjának premierdátumát, ami december 17-e.

Noha a 2019 decemberében debütált első évad távolról sem volt tökéletes, többen szerették, mint ahányan nem, és több jel is arra utal, hogy az alkotók igyekeznek tanulni a hibákból, egyebek mellett könnyeben követhető struktúrában mesélik majd a történetet, és lecserélték a nilfgaardiak nevetséges páncélját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)