Hirdetés

Ekkor kerül a mozikba a Kék Bogár, a DC különös szuperhőse

|

Végre kitűztek egy premierdátumot a sok éve készülő Blue Beetle film számára.

Hirdetés

Sok évvel ezelőtt jelentette be a DC, hogy filmet forgatnak a Blue Beetle, azaz a Kék Bogár karakteréről. A latin-amerikai szuperhősnek, Jaime Reyes-nek ez lesz az első élőszereplős megjelenése. A produkciót azóta hatalmas csend övezi, mindössze februárban érkezett egy apró információ, amikor elárulták, hogy Angel Manuel Soto foglal majd helyet a rendező székében. 

Sokat elárul a DC és a Warner Bros. filmbe vetett bizalmáról, hogy kizárólag mozis bemutatót terveznek, magyarán úgy vélik, hogy így is megállja majd a helyét és pénzügyileg is sikeres tud lenni a történet.

Hirdetés

A Blue Beetle a dolgok jelen állása szerint 2023. augusztus 18-án kerül majd a mozikba, addig azonban még 5 DC filmet nézhetünk majd meg. Jövőre, egészen pontosan 2022. március 4-én érkezik a The Batman (bár ez nem a DCEU része), július 29-n a Black Adam, november 4-én a The Flash és december 16-án az Aquaman and the Lost Kingdom.

Sőt, valamikor még az év folyamán a Batgirl film is bemutatkozik a közönség előtt, igaz, nem a mozivásznon, hanem az HBO Max streamplatformon. Egyébként 2023-ban nem a Kék Bogár lesz az első DCEU-s alkotás, mert a Shazam: Fury of the Gods nyitja majd a sort június 2-án.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)