Hirdetés

Ekkor kezdődik a The Mandalorian 3. évada

|

A megszokottnál valamivel később kerül be a Disney+ kínálatába Mando és apró védence legújabb kalandja.

Hirdetés

Váratlanul nagyot ment a Disney a minap, a szórakoztatóipar meghatározó óriása ötvennél is több különböző filmet, sorozatot és más produkciót jelentett be, köztük majd' tucatnyit a Star Wars franchise-hoz kapcsolódóan. Példának okáért a kiemelkedően sikeres The Mandalorianhez két társsorozat is csatlakozik majd, az egyik Ahsoka karakterére fókuszál, a másik pedig az Új Köztársaság törvényeit őrző rangerekre.

Ráadásul mindkettőt Jon Favreau és Dave Filoni párosa felügyeli majd, így vélhetőleg nem lesz gond a minőséggel, és a tervezett cross-overeknek is képesek lesznek értelmet és célt adni, mármint a rajongók kiszolgálásán túl. Eközben egy pillanatra sem feledkeznek meg Din Djarin és a kis Grogu történetéről, aminek népszerűsége nélkül mindez sosem valósult volna meg.

Hirdetés

Péntekhez egy hétre már tisztában leszünk azzal, miként zárult a The Mandalorian második szezonja, és nincs kétségünk afelől, hogy az alkotók mindent megtesznek azért, hogy utána türelmetlenül várjuk a folytatást, melynek premieridőszakát már ki is tűzte a Disney, mégpedig 2021 karácsonyára.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bő másfél hónappal később láthatjuk csak az évadnyitót, a szezonzáró pedig átcsúszik 2022 elejére, hacsak nem változtatnak időközben a Disney+ gyakorlatán, és veszik át annak jóval nézőbarátabb megoldását, miszerint egyben ledarálhatjuk az évedokat ahelyett, hogy hetente kapnánk új epizódokat.

Ti maradtok a harmadik évadra is, vagy már elengedtétek a The Mandalorian kezét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)