Hirdetés

Ekkor láthatjuk a Halálos iramban 10 első trailerét

|

Vin Diesel húzta egy kicsit a rajongók agyát így év végén.

Hirdetés

Bár a Halálos iramban 9 minősége nem feltétlenül indokolná, mégis sokan várják a franchise tizedik felvonását, amelyben Vin Diesel és egyre terebélyesebb filmes családja ezúttal a Jason Momoa által alakított főgonosszal veszik majd fel a harcot, bizonyára ismét földön és levegőben egyaránt. A filmet eredetileg a több Halálos iramban részt is tető alá hozó Justin Lin rendezte volna, ám ő állítólag kreatív nézeteltérések miatt kiszállt a projektből és megmaradt csak producernek.

Ezért aztán Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk, A szállító) lett az utódja, aki ráfordítja majd a szériát a nagy lezáráshoz vezető útra, ugyanis várhatóan 2024-ben a Halálos iramban 11-gyel be fog fejeződni Dominic Torettóék története. Persze nem kell aggódni a milliárdokat fialó franchise jövője miatt, már szóba került többek között egy női spin-off is

Hirdetés

De még mielőtt búcsút mondanánk nekik, először várjuk ki, hogy 2023-ban mit gurítanak (a kocsikon kívül). A Halálos iramban 10 forgatásáról Vin Diesel többször is bejelentkezett és mutatott képeket a közösségi médiában, ezúttal egy nagy visszatérővel láthatjuk együtt: a húgát, Miát megformáló Jordana Brewsterrel. Ez önmagában még nem lenne túl érdekes, hiszen az már hivatalos volt, hogy a színésznőt újra láthatjuk majd, a leírás viszont beszédesebb, ez alapján ugyanis kevesebb, mint két hónap van hátra az első trailer megérkezéséig. Ez azt jelenti, hogy február első felében számíthatunk rá, na és mi van akkor? A Super Bowl, szóval mi arra tippelnénk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Halálos iramban 10 a jelenlegi tervek szerint 2023. május 18-án fog a hazai mozikban debütálni, Dieselen, Brewsteren és Momoán kívül pedig szerepelni fog benne többek között Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Brie Larson, Helen Mirren, Charlize Theron, Alan Ritchson, Michael Rooker, Scott Eastwood és Daniela Melchior is. Sőt még azt sem zárhatjuk ki, hogy Gal Gadot halottnak hitt karakterét is visszahozzák az alkotók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)