Hirdetés

Ekkor láthatjuk Zack Snyder zombifilmjét a Netflixen

|

Premierdátumot kapott a Zack Snyder rendezte Army of the Dead.

Hirdetés

Csak mert épp úgy fest, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája után elválnak a Warner és az egykoron a DCEU sorsát egyengető rendező útjai, még nem beszélhetünk arról, hogy minden ajtó bezáródott volna Snyder előtt. Egyrészt elképzelhető, hogy idővel ismét igényt tart rá a stúdió, másrészt akadnak számára más lehetőségek is, például forgathat a továbbiakban akár Netflixnek is.

Nyilván sok múlik azon, hogy milyen fogadtatásra lel (értsd: tök mindegy, mit gondolnak a kritikusok, amíg jó a nézettség) új filmje, a Netflix által forgalmazott Army of the Dead. Ha a számok jól alakulnak, akkor nem kizárt, hogy hosszabb távú megállapodás köttetik Snyder produkciós cége, a The Stone Quarry és a streampiac legfontosabb szereplője között.

Hirdetés

Az Army of the Dead a zombis horrorfilmek és a heist műfaj viszonylag ritkán alkalmazott elegyének tűnik, amelyben a Dave Bautista vezette zsoldoscsapat egy zombiapokalipszis kellős közepén akarja kirámolni a Las Vegas-i kaszinók őrizetlenül hagyott páncéltermeit.

Hogy sikerrel járnak-e, az nem is oly sokára kiderül, ugyanis a rendező egy tweetben leleplezte a bemutató időpontját, ami május 21-e. Napokon belül itt lesz az előzetes is, így talán még könnyebb lesz eldöntenünk, hogy nekünk való ez a film, vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)