Hirdetés

El Camino: A Breaking Bad Movie - egy rejtélyes karakter is feltűnik a hivatalos előzetesben

|

A Netflix hozott egy trailert a Breaking Bad sorozat mellé érkező filmhez, és a rajongók máris találtak valamit, amin spekulálhatnak.

Hirdetés

Nem is kérdés, hogy az utóbbi évek egyik legsikerebb sorozata a Vince Gilligan által jegyzett Breaking Bad, ami öt évadon keresztül futott az AMC csatornán. Jövő hónapban pedig érkezik hozzá egy egész estés mozi, amit szintén Gilligan rendez, és lehet, hogy a széria másik főszereplője is visszatér benne.

Hirdetés

Az El Camino: A Breaking Bad Movie hivatalos előzetese kiválóan prezentálja, hogy milyen hangulatú kalandra számíthatunk, és pont annyit mutat, amennyi elegendő a rajongók kíváncságának felkeltésére. A trailerből kiderül például, hogy az Aaron Paul által alakított Jesse Pinkman nincs túl jó formában, ugyanis nyomában vannak a rendőrök, és így értelemszerűen folyamatosan menekülnie kell.

A kedvcsináló végén pedig Jesse összefut egy rejtélyes fickóval, akiből ugyan nem sokat láthatunk, de a hangja alapján a rajongók egy része úgy hiszi, hogy Walter White lehet az. Csekkoljátok a trailert, aztán döntsétek el magatok, hogy valóban Bryan Cranston karakterét láthajuk, vagy esetleg egy másik szereplőt.

A film október 11-én debütál a Netflixen. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)