Hirdetés

El Camino: A Breaking Bad Movie - az Emmy díjátadón bemutatták az új előzetest

|

A trailerben láthatjuk Jesset és hallhatunk az utolsó rész eseményeiről, amik kapcsán elindultak a találgatások Walter White sorsáról.

Hirdetés

Nemsokára megjelenik a film, ami minden idők egyik legjobb sorozata, a Breaking Bad eseményei után játszódik. Nagyjából egy hónapja kaptunk egy kis beharangozót a a filmhez, ebben viszont még semmi nem derült ki a főszereplők sorsáról. Most azonban 6 év után először újra láthatjuk Jessie Pinkmant az ikonikus sivatagi környezetben.

Hirdetés

Az előzetes az albequreque-i pusztaság  sivár látképével indul, itt áll Jesse autója. Láthatjuk, ahogy a sebhelyekkel borított arcú főszereplő a rádióadók között váltogat, majd megáll egy tudósításon, mely a sorozat utolsó részének nagy leszámolásáról szól. Itt meghallhatjuk, hogy a helyszínen 9 férfi holttestét találták meg, az kérdéses, hogy Walter White is köztük van-e. A jelek szerint Jesse-t nagyon megrázták az események, ugyanis könnyes szemmel, a sírással küszködve hallgatja a híradást. Egyelőre még nagyon homályos, hogy pontosan mi történt vagy történik majd, de ha kedvet kaptatok egy kis találgatáshoz, akkor itt tudjátok megnézni az előzetest:

Az El Camino: A Breaking Bad Movie október 11-én jelenik meg a Netflixen. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)