Hirdetés

El sem hisszük, milyen színészek gyülekeznek az Ocean's-sorozat előzményfilmjéhez

|

A kérdés, hogy fel tudnak-e majd nőni George Clooney-ékhoz.

Hirdetés

Még bőven odébb van közös filmjük, a Barbie bemutatója, máris újabb projekthez csatlakozott Ryan Gosling és Margot Robbie: a Warner egyelőre cím nélküli Ocean's-előzményfilmjének főszerepeit játsszák majd. A Puck News értesülései szerint Gosling egyelőre még csak tárgyal a producerekkel; azt eddig is tudtuk, hogy Robbie már biztosan szerepelni fog a Steven Soderbergh rendezésében, George Clooney-val a főszerepben készült trilógia előtt évtizedekkel játszódó moziban.

A Puck News úgy tudja, nagyobb büdzséből készül a produkció, mint az eredeti filmek bármelyike; szükség is lesz rá, hiszen, ha minden igaz, nem napjainkban játszódik majd, emiatt sok-sok díszletet és trükköt fog igényelni.

Hirdetés

Azt még nem tudni, milyen szerepet szánnak a két színésznek, de nagyon meglepődnénk, ha Gosling nem Danny Oceant alakítaná, azaz valószínűleg George Clooney nyomdokaiba kell lépnie. Az is biztos, hogy Jay Roach rendezi, neki köszönhetjük az Austin Powers-sorozatot és hasonló gegparádékat, de például a Trumbo című, igaz történeten alapuló nagyszerű drámát is Bryan Cranstonnal.

Ha elkészül, ez lesz az ötödik Ocean's-film. (Leszámítva persze a szórakoztató, de nem túl szépen öregedett eredetit Frank Sinatrával.) A Soderbergh-féle trilógia után 2018-ban bemutattak egy spin-offot is női szereplőgárdával Ocean's 8 címen, ám annak sem történetét, sem minőségét tekintve nincs sok köze a három alapfilmhez, Sandra Bullock, Cate Blanchett és Helena Bonham Carter ide vagy oda.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Muszáj visszatérnünk a Barbie-ra, amelyről még sokat nem tudni, de az eddig megjelent képek alapján teljes komolysággal alakítja majd Kent Gosling és a címszerepet Margo Robbie. Ez az a film, ami vagy rettenetes lesz, vagy zseniális; tekintve az eddig kiszivárgott sztorikat és a tényt, hogy Greta Gerwig rendezi majd, nagyon úgy tűnik, hogy az utóbbira számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)