Hirdetés

El van átkozva az egész projekt? Tűz ütött ki A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadának forgatásán

|

Szerencsére egyetlen stábtagnak sem esett baja.

Hirdetés

Akár a GameStar cikkét, akár a Puliwood kritikáját olvastátok (vagy olvassátok ezután), mindkettőből egyértelművé válik, hogy A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűiben hatalmas potenciál lenne, de hiába költött rá az Amazon Studios egy rakás pénzt, egyelőre még nem sikerült kiaknáznia azt. Az első évad ehhez kevésnek bizonyult, viszont felvázolta egy szebb jövő reményét, amelyet talán a második szezon be tud majd váltani és nem csak a látványon érződik majd a törődés. 

Az új rendezőkkel erősítő folytatásnak eddig a rajongók érdeklődésének megtartása mellett egy fontos színész leváltásával és szívrohamot kapott ló esetével is szembe kellett néznie, azonban nem ezek voltak az egyetlen kellemetlenségek, a stábnak egy jóval veszélyesebb helyzet is kijutott. 

Hirdetés

Tűz ütött ugyanis ki A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évadának forgatásán. Füstfelhőket láttak gomolyogni a windsori Bray stúdióban, ahol a stáb éppen dolgozik. A Variety értesülései alapján elektromos tűz keletkezett egy raktárban a forgatási terület szélén.

A helyi tűzoltók és mentők azonnal reagáltak, a munkálatokat körülbelül egy órára leállították elővigyázatossági okokból, utána folytatódhatott a munka. Szerencsére sem a szereplők, sem a stábtagok nem sérültek meg, és a gyors intézkedéseknek köszönhetően senkit sem kellett evakuálni.

A pórul járt ló után egy tűzeset - nem jó ómen ez a második évadra nézve, de remélhetőleg a hátralévő forgatási időt már nem fogja megszakítani több baleset. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)