Hirdetés

Eladó a ház a Rémálom az Elm utcában-ból, kukkants be te is!

|

Nem adják olcsón a horrortörténelem ikonikus helyszínét, de a képeket elnézve ez nem is meglepő.

Hirdetés

November 9-én lesz 37 éve, hogy Wes Craven slasher horrorja, a Rémálom az Elm utcában berobbant a mozikba, örök helyet követelve (vagy inkább kaszabolva?) magának a popkultúra csillagai között.

Az azóta hét saját filmben és egy Péntek 13-crossoverben is feltűnt álombéli gyerekgyilkos, Freddy Krueger első kalandjának dúsgazdag rajongói most egy igazán csábító ajánlatra bukkanhatnak a Douglas Elliman ingatlanügynökség kínálatában.

Hirdetés

A cég weboldalán ugyanis nemrég meghirdették azt a házat, ami az 1984-es film fő helyszíne volt. Az épület a sztori szerint Nancy Thompson otthona az ohioi Springwoodban, a valóságban azonban Los Angeles-i Genesse Avenue-n áll, és 3,25 millió dollárért (1 milliárd 14 millió forintért) cserélhet gazdát.

A jelenlegi tulajdonos Lorene Scafaria (A Wall Street pillangóinak rendezője) szép summát kereshet rajta, 8 éve ugyanis "csak" 2,1 millió dollárt fizetett érte. A filmes háttérsztorit, a puccos környéket és a belső fotókat elnézve azonban cseppet sem meglepő az áremelkedés.

A szerencsés vevő egy holland gyarmati stílusú, 3 hálószobás és 3,5 fürdőszobás családi fészekbe fektetheti a pénzét, amelyre az "álomotthon" kifejezés is remekül illene, ha a ház nem épp a halálos kimenetelű rémálmok miatt vált volna híressé.

A fikció persze csak fikció, a valóságban csillogó padlót, verőfényes tereket, egy pöpec úszómedencét és még vendégházat is kínál az ingatlan, vagyis minden adott a nyugodt pihenéshez…már ha Freddy hagyja aludni az embert.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az elmúlt hetekben egyébként ez már a második eladósorba került "horrorház", szeptemberben ugyanis a Démonok között sztoriját inspiráló birtokot is meghirdették a tulajdonosai, az viszont sokkal olcsóbb, és állítólag igazi szellem is jár mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)