Hirdetés

Eladó a ház, ami a Démonok között horrorfilmet ihlette

|

Potom pár százmilliót kóstál a kísértetjárta vityilló.

Hirdetés

James Wan 2013-ban megjelent horrorja, a Démonok között rengeteg inspirációt kapott a való életből, ugyanis a paranormális jelenségeket kutató házaspár, Ed és Lorraine Warren (a filmben Patrick Wilson és Vera Farmiga) valóban léteztek, ahogyan az a félreeső vidéki ház is, ahol a velük kapcsolatba kerülő, megmagyarázhatatlan és furcsa jelenségeket tapasztaló család élt. 

Ez utóbbit most akár ti is megvásárolhatjátok, ha van nagyjából 367 millió forintnyi megtakarításotok, ugyanis eladóvá vált a ház, ami a filmet inspirálta.

Hirdetés

A Mott & Chace Sotheby's International Realty ingatlanügynökség szerint a 8,5 hektáros telken fekvő 109 négyzetméteres épület az egyik legismertebb szellemjárta ház az Egyesült Államokban, a legenda szerint ugyanis Bathsheba Sherman kísért, aki az 1800-as években élt ott.

Állítólag a mai napig számos természetfeletti eseményről számolnak be a házzal kapcsolatban, például az előző tulajok, Cory és Jennifer Heinzen is, akik 2019-ben vásárolták meg a helyet, hogy rendezvényeket és bejárásokat tartsanak, illetve szobákat adjanak ki az önjelölt paranormális nyomozóknak. Cory és Jennifer korábban elmondták, hogy ők is tapasztaltak már maguktól kinyíló és becsukódó ajtókat, ismeretlen lépteket és más furcsa hangokat. 

Ti bevállalnátok ott pár éjszakát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)