Hirdetés

Eladóvá vált a Stranger Things hátborzongató háza

|

Tiéd lehet a Netflix sorozatának egyik fontos helyszíne, amely Vecnához is kötődik.

Hirdetés

A Stranger Things negyedik évadának dupla szezonzárója ugyan nem okozott csalódást a rajongók számára, de az alkotók semmiféle kockázatvállalásba nem mentek bele. A kiszámíthatóság ellenére a sorozat elképesztő számokat produkált a Netflix számára, a készítők pedig már az ötödik szezonon dolgoznak, a finálé fontos kérdésekre fog választ adni

Mostanra mindenkinek volt ideje megemészteni az eddig történteket, így azzal is tisztában van, hogy mi a helyzet az eredetileg sokkal parásabb kinézetűre tervezett Vecnával, akinek az őt alakító színész szerint nagy tervei vannak, minden eddiginél félelmetesebb módon fog visszatérni

Hirdetés

Addig is az a rajongó, akinek kellő mennyiségű megtakarítása van közelebb juthat hozzá (bár miért szeretne bárki ilyet?), ugyanis eladóvá vált a Stranger Things 4. évadából megismert Creel-ház, amely Vecna búvóhelyeként - valamint Victor és Virginia Creel, illetve gyermekeik otthonaként - szolgált Hawkinsban. A Georgia állambeli Rome-ban található házat ugyanis 1,5 millió dollárért, azaz átszámolva több mint 615 millió forintért dobták piacra.

A hirdetés szerint az épületet 1882-ben építette Hamilton Yancey ezredes, több mint 465 négyzetméteres, illetve korábban Claremont House néven panzióként üzemelt. Öt hálószoba, üt fürdőszoba, nyolc kandalló, egy vendégház két hálóval és egy fürdővel, egy hektárnál is nagyobb telek, valamint egy hatalmas padlás képezi az ajánlat részét.

A viktoriánus stílusú otthon 2019-ben még csak 350 ezer dollárért (nagyjából 143 millió forintért) kelt el, de a Stranger Things által generált hírnévnek köszönhetően most nagyobb bevételre számítanak a házat hirdető Toles, Temple and Wright ingatlanügynökei, amit az alábbi felhívás hűen tükröz: 

"Ne lepődj meg, ha találsz néhány maradék demogorgont, akik az ingatlan körül ólálkodnak. Abban az esetben, ha a dolgok túlságosan furcsává válnának, sőt, még el is romlanának, a közelben található egy temetkezési vállalat. Az idő a legfontosabb. Szóval ha azon gondolkodik, hogy felszalad a dombra, hogy megköthesse az üzletet, hogy ennek a csodálatos lakásnak a következő tulajdonosai legyenek, ne hagyja, hogy a nagypapa órája akár csak egyszer is megszólaljon".

Mint korábban a Mashable cikkéből kiderült, a Stranger Things produkciós csapata egy hátborzongató kinézetű épületet keresett a Creel-ház számára, amely függőleges építészeti megoldásokkal és egy harmadik emeleti padlással rendelkezett. Chris Trujillo produkciós tervezőt a szóban forgó ingatlan Alfred Hitchcock 1960-as horrorklasszikusa, a Psycho Bates-házára emlékeztette, ezért esett erre a választásuk. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)