Hirdetés

Elárvereznek néhány igen értékes Star Wars relikviát

|

A gyűjtők most készíthetik a pénztárcáikat, hiszen a Star Wars filmek különböző korszakaiból kerülnek eladásra igazi kincsek.

Hirdetés

Valószínűleg kevés nagyobb és szenvedélyesebb rajongótáborral rendelkező franchise létezik, mint a Star Wars. Ennek köszönhetően természetesen a filmekhez köthető relikviák rengeteg pénzért cserélnek gazdát, márpedig ilyen gigaprodukciók esetében bizony készül egy pár kiegészítő, amiket az alkotók szétszórhatnak a pénzes gyűjtők között. Most például többek között Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker fénykardjait fogják elárverezni.

Hirdetés

A Prop Store aukciósház jelentette be, hogy több mint 110 Star Wars filmekben használt kelléket bocsátanak aukcióra, összesen 5,6 millió dollár értékben: ezek között vannak kosztümök, produkciós felszerelések, makettek és egyéb kiegészítők. Az eladásra kínált holmik két legértékesebb darabja Anakin és Obi-Wan fénykardja.

Mindkét kellék A Sith-ek bosszújából származik: a Ewan McGregor által használt markolat a becslések szerint 80 és 120 ezer font közötti összegért talál majd gazdára, míg az egykor Hayden Christensen övén lógó kellékért várhatóan 40 és 80 ezer font közötti summát fizethetnek. Ez a két tétel A Sith-ek bosszúja kaszkadőr koordinátorának, Nick Gillardnak a magángyűjteményéből származik.

Ezen felül akadnak markolatok a Baljós árnyakból Qui-Gon Jinntől és Obi-Wantól, találni rohamosztagos puskát A Jedi visszatérből, de akadnak relikviák az újabb alkotásokból is, például a The Mandalorianból és a Solo - Egy Star Wars történetből is. Az árverésre december 1-én és 2-én kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)